Battlefield Bad Company 2 sunucumuz açılmıştır |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
SasClan
Padişah
SasClanTR yönetim Kayıt Tarihi: 10-Aralık-2005 Konum: Türkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 124 |
Alıntı Cevapla
Konu: Battlefield Bad Company 2 sunucumuz açılmıştırGönderim Zamanı: 18-Mart-2010 Saat 18:02 |
![]() Battlefield Bad Company 2 sunucumuz açılmıştır. Search kısmına " SASCLANTR " yazarak sunucuya ulaşabilirsiniz.. Herkese iyi oyunlar. Düzenleyen partagas - 09-Nisan-2010 Saat 16:20 |
|
![]() |
|
Ludwig
Vezir
SasClan üyesi Kayıt Tarihi: 29-Haziran-2006 Konum: Turkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1074 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23-Mart-2010 Saat 16:23 |
|
Verti tac anasayfaya da eklemis sunucu durumunu cok guzel olmus. Bu gametracker iyi bir program mi? Direk sunucuya site uzerinden baglanalim tek tusla.
Düzenleyen Ludwig - 23-Mart-2010 Saat 19:07 |
|
|
Cesaret! Vücüdumun bütün sarsıntılarına rağmen, deham başarılı olacaktır...
L.V.Beethoven |
|
![]() |
|
partagas
Padişah
SasClan üyesi Kayıt Tarihi: 01-Ekim-2003 Konum: Turkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1959 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25-Mart-2010 Saat 17:25 |
|
Bugün yine update cıkmış sunucular icin. Bizimkini de güncelledim. Hazır el atmışken Rush moda aldım. Birazda boyle takılalım dedim.. Arada degişmeli gitmek daha iyi olur diye düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
Prekill
Süvari
StarS Clan üyesi Kayıt Tarihi: 22-Nisan-2006 Konum: Türkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 226 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25-Mart-2010 Saat 21:16 |
|
Öncelikle selamlar, yeni Battlefield: Bad Company 2 sunucunuz hayırlı olsun. Hoş keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sunucu Ranked sistemi destekliyor mu ?
|
|
|
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !
|
|
![]() |
|
partagas
Padişah
SasClan üyesi Kayıt Tarihi: 01-Ekim-2003 Konum: Turkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1959 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26-Mart-2010 Saat 00:29 |
|
Selam Prekill,
Sunucu rank sistemini destekliyor tabiki. Zaten BC2 de tüm sunucular rank. EA Games sadece partnerlerine sunucu barındırma yetkisi verdiğinden tüm sunucular orjinal. Bu durumun dezavantajı Türkiye de EA nın partneri olmadığından sunucuları yurtdışından edinebilmemiz ve haliyle düşük ping avantajından mahrum kalmamız.
|
|
![]() |
|
Prekill
Süvari
StarS Clan üyesi Kayıt Tarihi: 22-Nisan-2006 Konum: Türkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 226 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26-Mart-2010 Saat 23:45 |
|
Yinede güncel oyunlar ile sunucu olması çok mantıklı. Savaş meydanlarına tankımla birlikte bir geleyim :D
|
|
|
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |