lead and gold |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
rainbow
Yeniçeri
Kayıt Tarihi: 12-Nisan-2010 Konum: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Konu: lead and goldGönderim Zamanı: 12-Nisan-2010 Saat 02:14 |
|
Selamlar,
Lead and gold oynayan varmı?
|
|
![]() |
|
Ludwig
Vezir
SasClan üyesi Kayıt Tarihi: 29-Haziran-2006 Konum: Turkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1074 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12-Nisan-2010 Saat 05:36 |
|
Biraz daha bilgi verir misin? Daha once duymamistim bu oyunu.
|
|
|
Cesaret! Vücüdumun bütün sarsıntılarına rağmen, deham başarılı olacaktır...
L.V.Beethoven |
|
![]() |
|
partagas
Padişah
SasClan üyesi Kayıt Tarihi: 01-Ekim-2003 Konum: Turkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1959 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12-Nisan-2010 Saat 16:19 |
|
Videosunu izledim. Western tarzı bir oyun. TF2 nin western versiyonu gibi geldi bana ama bilemiyorum.
|
|
![]() |
|
rainbow
Yeniçeri
Kayıt Tarihi: 12-Nisan-2010 Konum: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12-Nisan-2010 Saat 23:25 |
|
evet tf2 andırıyo takım tabanlı takım arkadaşını iyileştirme var mermi sınırsız, 3d person omuz üstünden bakış tarzında oyun.
steam üzerinden 15 usd satışta
yalnız söylemeden geçemicem oyunda çok lag oluyo gündüzleri pazar günleri genelde gece oynadığımdan bir sorun yok benim için
|
|
![]() |
|
Ludwig
Vezir
SasClan üyesi Kayıt Tarihi: 29-Haziran-2006 Konum: Turkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1074 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26-Temmuz-2010 Saat 13:09 |
|
Deneme icin freeweekend vardi. Belki hala suruyordur freeweekend. Oyun guzel, iyi intiba birakti bende ama baglanti problemleri yuzunden oynayamadim cok fazla. Server'lardan kopuyor.
|
|
|
Cesaret! Vücüdumun bütün sarsıntılarına rağmen, deham başarılı olacaktır...
L.V.Beethoven |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |