Yeni X-COM |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Ludwig
Vezir
SasClan üyesi Kayıt Tarihi: 29-Haziran-2006 Konum: Turkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1074 |
Alıntı Cevapla
Konu: Yeni X-COMGönderim Zamanı: 15-Nisan-2010 Saat 13:54 |
![]() X-COM ekran görüntüleri için tıklayın. -level |
|
|
Cesaret! Vücüdumun bütün sarsıntılarına rağmen, deham başarılı olacaktır...
L.V.Beethoven |
|
![]() |
|
Ludwig
Vezir
SasClan üyesi Kayıt Tarihi: 29-Haziran-2006 Konum: Turkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1074 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15-Nisan-2010 Saat 13:58 |
|
Cok guzel bir haber, her ne kadar x-com fanlari Fallout fanlari gibi mirin-kirin etseler de, "bize eski hali ile yapin efendiler!" deseler de elimizde Bethesta'nin yaptigi Fallout ornegi var. Guzel yapildiginda neden olmasin, oturur oynariz. Hele bir de online olsa tadindan yenmez x-com. Ne guzel oyundu, deli gibi oynardim..
Düzenleyen Ludwig - 15-Nisan-2010 Saat 14:04 |
|
|
L.V.Beethoven |
|
![]() |
|
JUBA
Süvari
AM!GOS Clan üyesi Kayıt Tarihi: 03-Eylül-2006 Konum: Türkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 341 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15-Nisan-2010 Saat 16:26 |
|
Kendi verdiğin habere yeni duymuş gibi yorum mu yapıyon ludwig
|
|
![]() |
|
Ludwig
Vezir
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15-Nisan-2010 Saat 21:15 |
Tac, copy/paste yaptim haberi leveldan. Sonra da kendi yorumumu da yazayim dedim. Simdi bakiyorum da x-com fanatikleri dediklerimi yavas yavas dillendirmeye baslamislar :) |
|
|
L.V.Beethoven |
|
![]() |
|
JUBA
Süvari
AM!GOS Clan üyesi Kayıt Tarihi: 03-Eylül-2006 Konum: Türkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 341 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15-Nisan-2010 Saat 22:18 |
|
Biliyom canım da komik durmuş
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |