Modern Warfare: Frozen Crossing |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Ludwig
Vezir
SasClan üyesi Kayıt Tarihi: 29-Haziran-2006 Konum: Turkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1074 |
Alıntı Cevapla
Konu: Modern Warfare: Frozen CrossingGönderim Zamanı: 15-Nisan-2010 Saat 15:04 |
|
Modern Warfare serisini konu alan ve oyunun fanlari tarafindan yapilmis bir video. Gerek kullanilan yari-profesyonel/profesyonel ekipmanlar, gerek produksiyonun buyuklugu ve gerekse de ekibin basarili bir is ortaya koymasi 7:25'lik bu kisa filmin her aninin dolu dolugecmesini ve izleyeni ekrana kilitlemesini sagliyor. Bence bu filmi yapanlar halihazirda sinema/TV sektorunde calisan profesyonel insanlar. Ya da en azindan hala sinema okullarinda okuyan gelecegin Spielberg'leri, Scorsese'leri. Asagiya linki koyuyorum ama mutlaka HD olarak izlenilmesini tavsiye ediyorum. Bu yuzden asagidaki youtube penceresine tiklayip youtube'un kendi sitesine girip oradan HD olarak izleyin; not: videoyu goremeyenler youtube'a Modern Warfare: Frozen Crossing yazip ilk cikan videoyu(7:25) izleyebilirler. |
|
|
Cesaret! Vücüdumun bütün sarsıntılarına rağmen, deham başarılı olacaktır...
L.V.Beethoven |
|
![]() |
|
JUBA
Süvari
AM!GOS Clan üyesi Kayıt Tarihi: 03-Eylül-2006 Konum: Türkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 341 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15-Nisan-2010 Saat 16:37 |
|
Çok güzel yapmışlar hakikaten. hangarların olduğu yer cod4 teki bir multi mapi hatırlatı bana. Ama sniper da noobmuş baya
|
|
![]() |
|
Ludwig
Vezir
SasClan üyesi Kayıt Tarihi: 29-Haziran-2006 Konum: Turkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1074 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15-Nisan-2010 Saat 21:10 |
|
Tabi tabi, sniper tam camper, yatmis bekliyor sadece :)
|
|
|
Cesaret! Vücüdumun bütün sarsıntılarına rağmen, deham başarılı olacaktır...
L.V.Beethoven |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |