Battlefield: Bad Company 2 Update |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <123 |
| Yazar | |
JUBA
Süvari
AM!GOS Clan üyesi Kayıt Tarihi: 03-Eylül-2006 Konum: Türkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 341 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06-Temmuz-2010 Saat 19:37 |
|
Ben zaten sadece hardcore serverara giriyorum girdiğimde. Diğeri saçma hiç gerçekçiliği yok.
|
|
![]() |
|
Ludwig
Vezir
SasClan üyesi Kayıt Tarihi: 29-Haziran-2006 Konum: Turkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1074 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14-Temmuz-2010 Saat 19:37 |
|
Hop tac'lar, ben de tesrif etmis bulunuyorum 2 ay aradan sonra. Eee? Kim bc2 oynuyor, herkes bir seyler demis, kahen arma2 diyor? Aksama daliyorum bc2'ye buyuk ihtimal haberiniz olsun, ozlemisim sizi
|
|
|
Cesaret! Vücüdumun bütün sarsıntılarına rağmen, deham başarılı olacaktır...
L.V.Beethoven |
|
![]() |
|
JOSE
Miralay
Kayıt Tarihi: 12-Ocak-2007 Konum: Türkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 97 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14-Temmuz-2010 Saat 19:43 |
Aha Ludwig de geldi woltrana 4. lazım Düzenleyen JOSE - 14-Temmuz-2010 Saat 20:12 |
|
|
|
![]() |
|
JUBA
Süvari
AM!GOS Clan üyesi Kayıt Tarihi: 03-Eylül-2006 Konum: Türkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 341 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15-Temmuz-2010 Saat 00:42 |
|
Nerelerdesin kaçak. Bu aralar bizim barbarlarda alan olacak baya, toplu atma fikrimiz var, katılırsınız sizde.Oynarız aramızda.
|
|
![]() |
|
Ludwig
Vezir
SasClan üyesi Kayıt Tarihi: 29-Haziran-2006 Konum: Turkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1074 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15-Temmuz-2010 Saat 01:22 |
|
Katiliriz tac tabi, 4'lu squad kurmak bile zor oluyor zaten suanda. Ben oynuyorum artik tekrardan. Badisiz kalmazsiniz yani taciler :)
|
|
|
Cesaret! Vücüdumun bütün sarsıntılarına rağmen, deham başarılı olacaktır...
L.V.Beethoven |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <123 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |