VAC Ban |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Alger
Yeniçeri
Kayıt Tarihi: 21-Nisan-2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Konu: VAC BanGönderim Zamanı: 21-Nisan-2010 Saat 23:16 |
|
Arkadaşlar VaC BAN Yedim ama neden anlamadım Knight online serverim olduğu için 2 3 aydır steam dahi açmıyorum yiğenim 6 yaşında oyun oynamak istedi dey of defeat i onun için açtım güncelleme çıkmış onu yükledim sonra yiğen oynadı bitince oynaması ne oyunlar var diye bakarken e-mail onaylanması gerek dedi onaylattım geri açıldı steam VAC BAN yazıyordu hilede hayatımda hiç kullanmam zaten 28 tane oyunum var steamda akıl işi değil hile neden oldu ve ne zaman açılır bu ban yiğenim yine oynayım diyor istediği oyunların hepsi VAC güvenlikli oynatamıyorum :S
|
|
![]() |
|
partagas
Padişah
SasClan üyesi Kayıt Tarihi: 01-Ekim-2003 Konum: Turkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1959 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22-Nisan-2010 Saat 01:57 |
|
VAC ban eskiden 1 sene sureli idi. Ama sanırım artık suresiz ban lıyorlar... ne diim hile 6 yaşına kadar inmişse vay halimize.. :)
|
|
![]() |
|
JUBA
Süvari
AM!GOS Clan üyesi Kayıt Tarihi: 03-Eylül-2006 Konum: Türkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 341 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22-Nisan-2010 Saat 02:39 |
|
Ayrıca 6 yaşındaki çocuğun dod gibi bir oyunla ne işi olur Allah aşkına!!
|
|
![]() |
|
Alger
Yeniçeri
Kayıt Tarihi: 21-Nisan-2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22-Nisan-2010 Saat 22:00 |
|
6 yaiında çoçuklar neler yapıyor neler hatta day of defeat in ismini bile koymuş amca yeni dünya savaşını açsana bana diyor :D
dün ticket attım yine aynı oto mesajı yolladılar biz bilmiyoruz bizimle alakası yok vac banladıysa banlamıştır bizi görmedik bilmiyoruz muhabbeti çekiyolar poff pofff ne kadar şaçma iş ya o kadar oyun al para ver ne idüğü belirsiz ban ye
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |