SasClanTR Forum Sunucular Haberler Makale Rehberler Galeri Hakkımızda İletişim
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > TEKNİK DESTEK > STEAM
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayınİnsan sıkılınca ne yapar?    Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınLFS Sunucusu    Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınORANGE BOX SATIN ALACAGIM    Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınSTEAM AÇILMIYOR :S Açık göz...    Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınDoD Online Yardım    Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınSource SDK ile Surf Map Tas...    Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınAlien Swarm    Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayınlead and gold    Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınRAGE    Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınJDM | TEAM    

VAC Ban

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Alger Açılır Kutu Gör
Yeniçeri
Yeniçeri

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2
  Alıntı Alger Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: VAC Ban
    Gönderim Zamanı: 21-Nisan-2010 Saat 23:16
Arkadaşlar VaC BAN Yedim ama neden anlamadım Knight online serverim olduğu için 2 3 aydır steam dahi açmıyorum yiğenim 6 yaşında oyun oynamak istedi dey of defeat i onun için açtım güncelleme çıkmış onu yükledim sonra yiğen oynadı bitince oynaması ne oyunlar var diye bakarken e-mail onaylanması gerek dedi onaylattım geri açıldı steam VAC BAN yazıyordu hilede hayatımda hiç kullanmam zaten 28 tane oyunum var steamda akıl işi değil hile neden oldu ve ne zaman açılır bu ban yiğenim yine oynayım diyor istediği oyunların hepsi VAC güvenlikli oynatamıyorum :S
Yukarı Dön
partagas Açılır Kutu Gör
Padişah
Padişah
Simge
SasClan üyesi

Gönderilenler: 1959
  Alıntı partagas Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22-Nisan-2010 Saat 01:57
VAC ban eskiden 1 sene sureli idi. Ama sanırım artık suresiz ban lıyorlar... ne diim hile 6 yaşına kadar inmişse vay halimize.. :)
Yukarı Dön
JUBA Açılır Kutu Gör
Süvari
Süvari
Simge
AM!GOS Clan üyesi

Gönderilenler: 341
  Alıntı JUBA Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22-Nisan-2010 Saat 02:39
 Ayrıca 6 yaşındaki çocuğun dod gibi bir oyunla ne işi olur Allah aşkına!!
Yukarı Dön
Alger Açılır Kutu Gör
Yeniçeri
Yeniçeri

Gönderilenler: 2
  Alıntı Alger Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22-Nisan-2010 Saat 22:00
6 yaiında çoçuklar neler yapıyor neler hatta day of defeat in ismini bile koymuş amca yeni dünya savaşını açsana bana diyor :D

dün ticket attım yine aynı oto mesajı yolladılar biz bilmiyoruz bizimle alakası yok vac banladıysa banlamıştır bizi görmedik bilmiyoruz muhabbeti çekiyolar poff pofff ne kadar şaçma iş ya o kadar oyun al para ver ne idüğü belirsiz ban ye
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.50 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2008 Web Wiz
Ana SayfaSunucularİstatistiklerHaberlerMakalelerRehberHakkımızdaFoto/Ekran Görüntüsü/Video GalerisiİletişimEditör AlanıŞartlar